Gazduire

Situatii de urgenta cu un server menajat

martie 14, 2010 admin Web Hosting

Serverele menajate sunt un pic diferite de serverele obisnuite dedicate. Serverele menajate ar putea fi ceva de genul unei solutii partajate pana la o solutie de hosting completa oferita de firma de Web Hosting. Cu toate acestea, in general, majoritatea serverelor gestionate ofera mai putin control decat serverele dedicate. Desi acest lucru nu s-ar putea […]

More

0 Firma de Web Hosting, Gazduire, Web Hosting,

Domenii gratuite

februarie 17, 2010 admin Web Hosting

Oferim domenii gratuite. Alegeti un pachet de gazduire incepand cu PLUS si primiti un domeniu gratuit inregistrat pe numele dumneavoastra. Dumneavostra sunteti propietarul domeniului!

More

0 Domenii, Domenii gratuite, Gazduire, Gratuite, Pachet de gazduire,

Addon-uri de Web Hosting

decembrie 3, 2009 admin Web Hosting

De obicei Addon-urile de Web Hosting constau in inregistrarea numelui de domeniu, transferul si servicii de codomenii, baze de date suplimentare, stocare de e-mail, transfer de date, site-uri FTP si optiuni de site-ul SSL. Addon-urile Web Hosting, cum ar fi e-mail, baza de date suplimentare si spatiu de depozitare sau de latime de banda suplimentare, […]

More

0 Costuri minime, Domenii, Domeniu, FTP, Gazduire,

Automatizarea Web Hosting-ului

noiembrie 19, 2009 admin Web Hosting

Automatizarea gazduirii web este procesul de automatizarea sarcinilor de server si reprezinta o necesitate pentru orice companie de Web Hosting. Din moment ce astfel de companii web au literalmente mii de clienti de pe serverele lor, se subintelege ca ar fi prohibitiv de scump pentru a incerca sa functioneze fara o anumita forma de automatizare. […]

More

0 Control Panel, Gazduire, Gazduire Web, Hosting, Server,

Dolphin Hosting

august 22, 2009 admin Web Hosting

1si1 ofera Dolphin Hosting. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati sau alegeti oricare pachet de gazduire incepand cu € 6,99 / luna plus TVA.

More

1 Dolphin, Dolphin Hosting, Gazduire, Hosting,

Ffmpeg Hosting

august 22, 2009 admin Web Hosting

1si1 ofera Ffmpeg Hosting. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati sau alegeti oricare pachet de gazduire incepand cu € 6,99 / luna plus TVA.

More

0 Ffmpeg, Ffmpeg Hosting, Gazduire,

Shop Hosting

august 22, 2009 admin Web Hosting

1si1 ofera Shop Hosting ( PrestaShop, Magento ). Instalarea gratuita! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati sau alegeti oricare pachet de gazduire incepand cu € 2,99 / luna plus TVA.

More

0 Gazduire, Hosting, Magento, PrestaShop, Shop,

Blog Hosting

august 22, 2009 admin Web Hosting

1si1 ofera Blog Hosting. Instalarea ( Blog WordPress ) gratuita! Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati sau alegeti oricare pachet de gazduire incepand cu € 2,99 / luna plus TVA.

More

0 Blog, Blog Hosting, Blog Wordpress, Gazduire, Hosting,

Forum Hosting

august 22, 2009 admin Web Hosting

1si1 ofera Forum Hosting. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati sau alegeti oricare pachet de gazduire incepand cu € 2,99 / luna plus TVA.

More

0 Forum, Forum Hosting, Gazduire, Hosting,

« Previous Posts

Copyright 2005-2012 1si1 Professional Webhosting SRL | Hosting | Domenii