Despre noi

Data Center 1si1

Suport 1si1

Pentru ca site-ul dvs. sa fie accesibil non stop si in conditii optime, asiguram buna functionare a serverelor noastre. Scopul nostru este de a va scapa de grijile legate de site.

1si1 se concentreaza pe nevoia de a oferi atat novicilor cat si profesionistilor IT, pachete web complete pentru a putea intra pe scena internetului rapid si usor. De asemenea, ca parteneri RNC, inregistram rapid si la cele mai avantajoase preturi domenii .ro pe numele dumneavoastra.

Fie ca sunteti persoana juridica sau persoana fizica, prin serviciile noastre puteti gestiona rapid si eficient intreg site-ul, conturile de e-mail si in plus aveti acces la diverse statistici prin intermediul unui Control Panel. Pentru cei ce au nevoie de propriile servere, oferim spre inchiriere servere Dell de ultima generatie, administrate de 1si1.

Echipa noastra este formata din administratori si programatori cu experienta, care pe langa mentinerea serverelor in deplina siguranta, alcatuiesc si suportul tehnic, gata oricand sa va ofere asistenta.

web_hosting_data_center

Data Center Web Hosting

Centrele noastre de Hosting va garanteaza ca site-ul dumneavostra va fi tinut in cele mai bune conditii. Echipa noastra tehnica lucreaza tot timpul pentru a va oferi securitate, viteza si accesul la tehnologiile de ultima ora.

Sistemele clientilor sunt tinute in conditii optime de functionare, fiind montate in siguranta in rack-urile serverelor.

Zona dubla inferioara a centrului de date, care este ignifuga si antistatica, functioneaza in conditii normale chiar si atunci cand centrul de date este intens solicitat.

Data Center Power

Data Center Power

Centrele de date beneficiaza de o sursa autonoma de curent, oferita de propriul transformator care este integrat in cladire.

Alimentarea beneficiaza de un sistem redundant – alimentarea alternativa din cetrul de date 1 garanteaza o siguranta deplina. Fiecare server-rack din centru de date 1 este alimentat cu 2 surse de curent, care sunt securizate la 16 amperi fiecare.

UPS Power Data Center

UPS Power Data Center

Consumul intregii energii al centrului de date este garantat de furnizarea neintrerupta a curentului. In cazul unei intreruperi de curent centrul de date este alimentat in continuare cu energie prin intermediul unei surse neintrerupte de energie, UPS ( Uninterrupted Power Suply ). In afara de acestea, filtrele UPS asigura toate fluctuatiile de tensiune ale liniei.

Diesel Motor Data Center

Diesel Motor Data Center

In cazul unei intreruperi de curent, centrul de date este alimentat in continuare cu energie prin intermediul unei surse neintrerupte de energie, UPS ( Uninterrupted Power Suply ). In afara de acestea, filtrele UPS asigura impotriva tuturor fluctuatiilor de tensiune ale liniei.

Cooling Data Center

Cooling Data Center

Dispunem de o instalatie electrica de urgenta, al carei scop este sa alimenteze centrul de date si sistemul de racire cu energie constanta, in cazul unor pene de curent. Generatorul poate sa functioneze 48 de ore cu o singura incarcare. In plus, acesta poate fi realimentat chiar si in timpul functionarii.

Power Data Center

Power Data Center

Sistemul de stingere a incendiilor se declanseaza la cea mai mica depasire a limitelor alese, pentru a impiedica producerea de pagube majore. Suprafata exterioara a cladirii este protejata impotriva trasnetelor.

Argon Data Center

Argon Data Center

Data Center este prevazut cu un sistemul de stingere a incediilor bazat pe gaz Argon, format din tuburi cu o presiune de 150 de ori mai mare decat presiunea aerului.

Incendiul este stins in mai putin de 60 de secunde in centrul de date 1. In acest caz in centrul de date 2 se foloseste gazul de stingere ignifug iar echipamentul ramas in centrul de date ramane perfect intact.

Control Data Center

Control Data Center

Intrarea in centrul de date se face numai de catre o persoana autorizata si pe baza sistemelor de intrare electronic si cel de supraveghere. Camerele de supravegere sunt mobile asigurand astfel captarea imaginilor din intreaga raza de actiune atat din interiorul cladirii cat si din afara. La declansarea sistemului de alarma este anuntata si cea mai apropiata sectie de politie.

Sistemul de control electronic al intrarii si personalul de securitate supravegheaza si asigura intrarea in centrul de date doar al persoanelor autorizate. Camerele video, precum si sistemele de alarma cu sezori de miscare si senzori anti-efractie, impreuna cu politia locala supravegheaza atat exteriorul cat si toate zonele interioare ale cladirii.


Copyright 2005-2012 1si1 Professional Webhosting SRL | Hosting | Domenii