Afiliati

Programul de Afiliere 1si1

Aveti la dispozitie cel mai avantajos program de afiliere Hosting. Puteti castiga bani, intr-un mod simplu si usor, prin promovarea serviciilor 1si1. Acest program de afiliere este accesibil oricarui client si mai ales, nu costa nicun ban, inscrierea fiind gratuita.

Cum functioneaza?

De fiecare data cand ne promovati serviciile, prin trimiterea unui vizitator utilizand un link unic de referinta, datele sunt stocate in sistemul nostru de administrare a afiliatilor, pentru a va calcula corect comisionul de recomandare.

Ce va oferim?

Comision de neegalat de catre companiile concurente, de 15% din valoarea produselor achizitionate de catre clientii recomandati!

Bonus record de 5 euro la inscriere!

Cum incasati banii?

Foarte simplu. In momentul cand ati strans din promovarea serviciilor noastre suma de 20 de euro, 1si1 o va transfera in decurs de trei zile in contul dumneavoastra. Aceasta perioada fiind necesara pentru banci in completarea si finalizarea tranzactiilor.

Exista limitari de recomandare?

Nu exista asa ceva. In orice moment, puteti recomanda oricati clienti doriti. De asemenea,  de fiecare data cand se va finaliza o comanda recomandata de dumneavoastra,  banii din comision vor intra automat in contul dumneavostra de afiliat.

Participarea la programul de afiliere 1si1 este gratuita si nu exista o limita a sumei ce poate fi castigata.

AVANTAJE

Bounus initial de 5 euro la inscriere.

Bounus continu de 15% din comenzile recomandate.

Posibilitate de auto recomandare.

Administrarea usoara a contului de afiliat.

Fara limitari la numarul de recomandari al aceluiasi client.

Incasare rapida a banilor.


Copyright 2005-2012 1si1 Professional Webhosting SRL | Hosting | Domenii